Kleur en interieuradvies met meubels op maat.

Een parel van woonhuis in Cuijk

Een parel van woonhuis in Cuijk

Bij dit project voor een woonhuis in Cuijk heb ik kleur- en interieuradvies gegeven en op maat gemaakte meubels ontworpen. Tijdens het adviesgesprek aan huis maak ik kennis met de wensen van de klant en neem deze mee in het proces naar een plan dat aansluit bij hun smaak.

Omdat het een nieuwbouwwoning betreft, heb ik gebruik gemaakt van een 2D tekening van een architect om de ruimtes in een 2D en 3D programma in te delen.

Het inrichten van ons huis was altijd iets waar we zelf mee bezig waren. We hadden wel mooie meubels en accessoires, maar het lukte ons niet om alles op een harmonieuze manier te combineren. Daarom besloten we om Lydie in te schakelen en daar hebben we geen seconde spijt van gehad.

Op die kast ben ik super trots

De klant gaf aan dat ze graag meubels verplaatsen, dus heb ik rekening gehouden met het ontwerpen van de kast zodat die op twee manieren geplaatst kan worden in de ruimte. Ziet hij er niet super uit?

Op pad voor de juiste materialen.

De keuze van de vloer hebben we gemaakt door samen op pad te gaan en te kijken naar de mogelijkheden. Ook ben ik met de opdrachtgevers mee geweest om het interieur af te stylen met bijpassende accessoires, een gezellige middag en een super resultaat.